Om butiken

ETT UTFLYKTSMÅL I SKÅNE

 

 

I den anrika byggnaden belägen i Mariastaden, Helsingborg, med tillhörande växthus hittar du Linneaträdgården och Butik Linnea. Historiskt sett har byggnaden använts som trädgårdsmästeri, men idag är det ett utflyktsmål för hela familjen där man kan äta, fika och handla inredning samt växter i en helt unik miljö. 

Butik Linnea har sin fysiska butik i ett utav de växthus som finns på Linneaträdgården och här kan ni handla inredning både till barnrummet och hemmet under vinrankorna i taket.

Butik Linnea är en inredningsbutik som har ett brett sortiment, både till stora och små. Utbudet av leksaker och inredning för barnrummet går i samma stil som inredningen till resterande hemmet.

Ute på gården har vi även en stor trädgård/ blomsterdel där vi har ett brett sortiment av krukor, dekoration och blommor både till inne och uteplatsen.

 

 

Tillsammans med Linneaträdgården fortsätter vi utveckla den oas som skapats och blivit till en naturlig mötesplats för såväl Mariastadens invånare som långväga gäster.

 

Varmt välkomna att besöka oss!

 

Webbutik

Butiken