Linneaträdgården- restaurang & cafe

Hittar ni i samma byggnad som Butik Linnea och håller också öppet sju dagar i veckan. Här kan man avnjuta dagens lunch i unik miljö eller fika på deras underbara våfflor.

På framsidan av Linneaträdgården finns en mysig gårdsmiljö och det är där ni finner Butik Linneas trädgårdsdel i fyra gamla växthus och på gårdsplanen. På baksidan av restaurangens huvudbyggnad hittar ni den lummiga trädgården som passar för såväl bröllop som för en avkopplande lunch.

Uteserveringen på baksidan.

Insidan i ett utav växthusen.

 

De som arbetar på Linneaträdgården har som målsättning att vara en restaurang och ett café där det läggs stor vikt vid att er upplevelse ska vara lika bra varje gång. Sju dagar i veckan, året runt, har du möjlighet att äta en bit mat eller ta en fika. De har också stor erfarenhet av att arrangera fest, bröllop, dop, konferenser samt minnesstunder.

Privatperson som företag, gammal som ung, stora som små sällskap – deras mål är att ta fram ett skräddarsytt upplägg baserat på era önskemål. De har genom åren haft förmånen att få arrangera många dop, minnesstunder, konferenser, fester, studentmiddagar och bröllopskalendern har varit fullbokad de senaste åren.

 

 

För mer information se gärna deras hemsida www.linneatradgarden.se

 

 

Webbutik

Butiken