BLOMSTERBUD

Överraska någon med blommor! Eller en present från vår butik i Helsingborg, ni kan lägga er beställning i webshop eller via telefon och vi leverarerar ut inom 042-området. Våra florister tillgodoser era önskemål i färg och form så tveka inte att ring 042-244400 eller skriv i meddelanderutan om där är något ni vill tillägga.

 

  

 

 

BEGRAVNING

Blomsterbud och begravningsarrangemang genomför vi alltid efter att diskuterat fram vad ni som kund har för önskemål och tillsammans sätter vi ihop ett förslag till er om pris och vilka säsongens blommor är. Vi träffas eller diskuterar över telefon, vilket som passar er bäst.

 

  

BRÖLLOP

Vid bröllop har vi alltid ha en konsulation tillsammans med er för att lättast förstå varandra på bästa sätt. Där går vi igenom era önskemål och vi kan presentera de blommor som passar sig bäst för säsongen. Vi utför allt från tärn/brudbukett till hela arrangemang med dukning, dekoration av kyrka och den hjälp ni behöver av oss på plats. På bilderna nedan kan ni se från ett bröllop i växthuset på Linneaträdgården som är restaurangen i samma byggnad som vår butik finns.

 


 

Dukning med keramik från butiken och blommor och dekorationer gjorda av våra florister. Platsen är växthuset på Linneaträdgården.

 

    

 

Brudbukett

 

 

    

 

                     

 

    

 

 

                                       

Webbutik

Butiken