Vi kan med stolthet säga att vi utökat vår verksamhet med en trädgårds/blomsterdel sedan tre år tillbaka. Nytt för detta året är att vi där nu har två florister som arbetar 7 dagar i veckan. Vi utför allt från tips och råd till din trädgård och planteringar till begravningsarrangemang, bröllop, fest och blomsterbud.

 

BRÖLLOP

Vid bröllop har vi alltid ha en konsulation tillsammans med er för att lättast förstå varandra på bästa sätt. Där går vi igenom era önskemål och vi kan presentera de blommor som passar sig bäst för säsongen. Vi utför allt från tärn/brudbukett till hela arrangemang med dukning, dekoration av kyrka och den hjälp ni behöver av oss på plats. På bilderna nedan kan ni se från ett bröllop i växthuset på Linneaträdgården som är restaurangen i samma byggnad som vår butik finns.

 

 

 

Dukning med keramik från butiken och blommor och dekorationer gjorda av våra florister. Platsen är växthuset på Linneaträdgården.

 

    

 

Brudbukett

 

 

BLOMSTERBUD & BEGRAVNING

Blomsterbud och begravningsarrangemang genomför vi alltid efter att diskuterat fram vad ni som kund har för önskemål och tillsammans sätter vi ihop ett förslag till er om pris och vilka säsongens blommor är. Vi träffas eller diskuterar över telefon, vilket som passar er bäst.

Blomsterbud är något vi nyss startat upp hösten 2017 och än så länge något vi endast hanterar inom Helsingborg Stad. Vår ambition är att kunna uteckla denna tjänst men i nuläget går det endast att beställa inom 042-området.

Våra florister tilgodoser era önskemål i färg och form så tveka inte att ring eller skriv i meddelanderutan om där är något ni vill tillägga.

    

 

                     

 

    

 

 

                                       

Webbutik

Butiken